WordPress Website laten maken

De voordelen van een WordPress Website inclusief SEO

Wanneer u een WordPress website wilt laten maken dan is het slim om uw site direct te laten optimaliseren d.m.v. SEO. Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie heeft als voordeel dat de website zo ingericht gaat worden om een zo goed resultaat te krijgen in Google. 

Voor u als ondernemer heeft dit 3 belangrijke voordelen: 

  • U bereikt meer klanten, omdat u op meerdere zoektermen gevonden word.
  • U bereikt betere klanten, omdat de website relevanter is voor uw doelgroep.
  • U (toekomstige) klant ziet u als de specialist in uw vakgebied.

Omdat onze WordPress websites in het verleden bewezen hebben dat goede resultaten behalen in  de zoekmachines noemen we ons product Krachtige Websites

Hieronder staat alles wat u krijgt bij ons All-in WordPress Website + SEO pakket. 

WordPress Website + SEO

All-in pakket

Effectief design

De designs die we gebruiken zijn SEO-proof. We geven de gebruiker diverse opties om contact te leggen om een zo hoog mogelijke conversiepercentage te bereiken. 

Bereik de ideale klant

Door het gebruik van de juiste zoektermen kunnen we specifiek uw klanten aanspreken en informeren over de voordelen van uw product of service om ze vervolgens tot actie over te laten gaan.

Lange termijn STRATEGie

Onze websites zijn gemaakt om hun werk te doen op langer termijn. Dit past geheel in de strategie die we samen met u ontwikkelen om uw doelstellingen te behalen.

WordPress Website voordelen

Statistieken

Doordat we de statistieken van uw website monitoren kunnen we hem continue aanpassen aan wat werkt en wat niet werkt om zo een zo hoog mogelijk bereik te halen.

Zoektermen

Doordat we samen met u een SEO-plan maken voor uw website kunnen we de site direct laten groeien op de meest relevante zoektermen voor uw bedrijf.

Premium Design

Uw website word gemaakt op het WordPress platform waarbij een premium design word gebruikt om de juiste uitstraling en professionaliteit te waarborgen.

Updates

Dagelijks voeren we updates uit die uw website sneller, veiliger en effectiever maken om de gewenste SEO-resultaten te bereiken.

Contactformulieren

Om de bezoekers van uw SEO-website zo makkelijk mogelijk contact met u te laten leggen gebruiken we verschillende technieken. Op deze manier bent u altijd bereikbaar en maken we uw service optimaal toegankelijk

Makkelijke interface

Door gebruik te maken van het WordPress platform heeft u het voordeel dat u de website zelf kunt bijhouden qua content en aanpassingen.

Start vandaag nog

Neem contact op voor persoonlijk advies

WordPress Website vragen

Wat is WordPress?

WordPress is het Content Management Systeem waarmee gebruiksvriendelijke websites gemaakt worden.  Op dit moment zijn 34% van alle websites wereldwijd gemaakt op het WordPress platform. WordPress is een sterk systeem wat goed werkt in Google.

Waarom een SEO-website?

Een SEO-website met een goede SEO structuur heeft als doel om op den duur een goede positie te veroveren voor een bepaalde zoekterm. Dit trekt gericht bezoekers aan wat we omzetten in meer klanten voor uw bedrijf. 

Waarom is een website belangrijk?

Uw website is een bron van informatie waar (potentiële) klanten altijd op terecht kunnen.  Mensen verwachten tegenwoordig ook een website te kunnen raadplegen wanneer ze te maken hebben met een professioneel bedrijf. Daarnaast is een website een handige tool om via SEO, gericht meer klanten te kunnen aanspreken.

Heb ik een onderhoudspakket nodig?

Uw website is belangrijk want het genereert leads, klanten en omzet. Om uw site zo veilig mogelijk te laten draaien is het van belang om regelmatig updates bij te houden en uit te voeren. Met ons onderhoudspakket zorgen we dat uw site niet gehacked wordt en maken we dagelijks backups. Daarnaast zorgen we dat u geen last heeft van spam en voeren we de updates uit om het WordPress systeem up-to-date te houden.

werkt mijn website goed op smartphones?

Ja, uw website werkt op alle type smartphones. Wanneer mensen uw site op een telefoon bekijken past het systeem automatisch de site aan naar een makkelijk te lezen compacte versie van uw website. 

Kan ik mijn logo gebruiken of er een bestellen?

Uiteraard kunnen we uw logo en huisstijl integreren in uw website. De site wordt zo gemaakt dat het perfect past bij uw bedrijf. Wanneer u geen logo of huisstijl heeft kunnen we deze voor u maken of u adviseren over wat u het beste kunt laten maken.

Kan ik zelf een emailadres kiezen?

Ja u kunt uw voorkeur doorgeven welke en hoeveel emailadressen u graag wilt gebruiken zodat wij deze kunnen aanmaken voor direct gebruik.

Ik ben er klaar voor, hoe kan ik bestellen?

Stuur een email naar info@krachtigewebsites.nl of bel me op tel: 073 203 2737 dan maken we gelijk een afspraak om uw wensen te bespreken. 

Start met uw eigen website

Kies voor ervaring in Online Marketing

De beste methode om uw bedrijf te laten groeien en meer omzet te genereren is de marketing te gebruiken die anno 2020 het beste werkt. En dat is online marketing.
Kies voor een professionele aanpak en maak van uw website een Krachtige Website.

Adres

Walpoort 43
5211 DK ‘s-Hertogenbosch

COntact

Stefan van Boxtel
info@krachtigewebsites.nl
073 203 2737

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

09:00 – 18:00